Jeg tror på, at vi alle har mere styrke og flere ressourcer, end vi er bevidste om, og som vi med hjælp kan få øje på, og bringe i spil i vores liv.

 

Er bosat nær Frederikshavn sammen med min mand og vores yngste barn.

Har levet et liv fuld af de udfordringer der nu er, og har prøvet utallige at livet viser tænder.

Jeg har arbejdet intenst med mig selv, så der igen blev energi og glæde i mit liv samtidig har jeg  fået overskuddet tilbage!

Jeg har fundet værdifulde redskaber, som jeg arbejder med i min hverdag, så jeg kan bevare energi, glæde og overskud.

Coaching er den metode som jeg anvender, til at give dig troen på og følelsen af at kunne opnå fornyet energi, overskud og glæde i dit liv.

Jeg arbejder med 1:1 coaching hvor jeg via støttende, udviklende, rummende og udfordrende samtaler hjælper dig på vej imod det du ønsker.

Mit mål er at være nærværende, personlig, tillidsvækkende og autentisk. Jeg er opmærksom på, det du har brug for, og samtidig udfordre dig til at finde nye ”veje” at gå så du flytter dig herimod det du ønsker dig i dit liv.

 

Jeg er uddannet coach fra Mindjuice Academy som er ICF akkrediteret ( en international godkendt uddannelse)

Jeg er trænet i at se menneskets grundlæggende frygt, begrænsende adfærd og at anvende kraftfuld kommunikation.

Desuden er jeg uddannet sygeplejerske i 1998, og har arbejdet i mange forskellige specialer, og set mennesker i mange udfordrende livssituationer. Jeg har altid brændt for, at arbejde for at mennesker har de bedst mulige betingelser i situationen, ud fra det der er muligt.