Handelsbetingelser

Alle aftaler er bindende. Hvis du bliver syg eller på anden måde forhindret i at overholde vores aftale, skal du give besked senest 24 timer før, og du får en ny tid, når du er rask. Ved senere afbud betragtes det som en brugt session.
Ved mistanke om, eller ved påvist Corona kan du melde afbud uden at det betragtes som en brugt session. Din tid flyttes til et andet tidspunkt, hvor du og vi kan – uden beregning.
Alle aftaler er bindende, der er ingen fortrydelsesret på vores ydelser.
Alle Coaching forløb tilrettelægges den enkelte kunde, Alle forløb tilrettelægges og tilpasses den enkelte kunde, naturligvis efter de oplysninger du som kunde giver os. Vores faglighed tilsikrer, at du får det coaching forløb vi vurderer, er bedst tænkelig for dig.

Pakker og forløb
Forløb udløber et år efter faktureringsdatoen, ligesom rådgivning og pakker også skal være holdt senest et år efter købet. Ubrugte forløb og pakker refunderes ikke.

Moms
Ved handel med private er alle priser inklusive moms.
Ved handel med offentlige institutioner og med virksomheder tillægges 25 % moms.

de fysiske produkter afhentes i butikken som anført ved hvert enkelte ordning.

Betaling
Du kan betale med kort, mobilepay og kontanter i den fysiske butik, og kort og mobilpay på kastbergttt.dk
Du får en faktura straks efter købet på den mail, du opgiver, når du køber.
Alle produkter og ydelser betales, før vi påbegynder opgaven.

Ansvar
Vi og vores samarbejdspartnere kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af vores arbejde eller rådgivning.
Vi kan ikke garantere nogle resultater!

Ophavsret
Køber du onlineforløb er de personlige, og du må ikke dele dem med tredje part.
Specialfremstillede produkter må ikke kopieres.
Alle Karin Severinsen Coaching produkter er udviklet af os, og må ikke kopieres. Indeholder din pakke løsdele fra andre producenter, er disse en gave til dig fra os, og du kan frit vælge ikke at modtage disse.
Alt undervisningsmateriale du køber i Karin Severinsen Coaching får udleveret ved workshops, livetalks eller i forbindelse med et forløb, samt det du får tilsendt på mail, er personligt og må ikke videredeles.